Széchenyi Kártya vállalkozóknak

2014. okt. 12.

Széchenyi Kártya vállalkozóknak

A Széchenyi Kártya vállalkozások, vállalatok számára elérhető, kedvező hitelkonstrukció. Nemrégiben indult vállalkozások számára is lehetőséget ad, mivel az igényléshez csak egy lezárt, teljes üzleti év kell. E mellett több feltételnek is meg kell felelnie.

Széchenyi Kártya:

  • Az egy lezárt évnél fontos, hogy számlaforgalma meghaladja a Széchenyi Kártya keretének háromszorosát vagy ötszörösét, attól függően, hogy mekkora összeget szeretne igényelni
  • Minden esetben készfizető kezes is szükségeltetik
  • A futamidő mindössze 1 év
  • Ez az időtartam meghosszabbítható még egy évvel
  • A kölcsön lejáratakor kell visszfizetnie a teljes igényelt összeget.

A Széchenyi Kártya igénylésének díjai

Több tétellel kell számolnia azoknak a vállalkozásoknak, akik szeretnének Széchenyi Kártya által lendíteni cégükön:
Regisztrációs díj: 17.000 Forint, amely azokra vonatkozik, akik nem tagjai valamely érdekvédelmi szervezetnek. A tagok számára ez a díj kevesebb, 8.500 forint. Azok pedig, akik egy időben a Kártya igénylésével lesznek tagok, mentesülnek a fizetés alól.
Bankszámla költségei: A pénzintézet jogosult a bankszámlához kapcsolódó költségek felszámítására, ezek a hiteldíj, kezelési, vezetési, rendelkezésre állási költség, illetve az esetlegesen felmerülő késedelmi kamat.
Garanciadíj: A szerződésben meghatározott hitelkeret 80%-ára vetítve, 1,5%-os készfizető garanciavállalási díjat kell megfizetni. Ennek azonban csak a fele terheli a vállalkozót/vállalatot.
Kártyadíj: Éves kártyadíj kerül felszámításra, összege a hitelkeret nagyságától függ. Több kártya kibocsátásánál, amennyiben azok ugyanahhoz a szerződéshez köthetők, a többi kártya díja egységesen 4000 Ft/darab.

Likvitási gondok? Itt a megoldás! Mozdítsa ki vállalkozását a mélypontról! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!