Széchenyi Beruházási Hitel – most kedvező kamattal igényelhető!

2014. okt. 22.
Széchenyi Beruházási Hitel – most kedvező kamattal igényelhető!

A Széchenyi Kártya beruházási Hitel éves nettó kamatszintje 1,6-os ez hihetetlenül kedvező ajánlatnak minősül. A hitel futamideje 10 év, de az első két évre türelmi idő vonatkozik. Ez a kölcsön használt eszközök megvásárlására is felhasználható!

 

Tudnivalók a hitelkonstrukcióról:

  • Új cégek esetében nem kérelmezhető, minimum egy üzleti évnek el kell telnie ahhoz, hogy az adott vállalkozás vezetője kérelmezhesse a hitelt.
  • Az államilag kamattámogatott hitel kérelmezéséhez igazolni kell a beruházás költségeit, amire a kölcsön felhasználható.
  • Azok a vállalkozások nem vehetik igénybe a konstrukciót, amelyeknek befizetetlen köztartozásuk van.
  • A maximálisan kérelmezhető összeg 50 millió forint, de akár már 1 millió forintot is kérelmezhetnek a vállalkozók.
  • A beruházás összértékének a 20%-a az elvárt önerő.
  • A hitel futamideje minimum 12 hónap, de akár 120 hónapra is kitolható.
  • A türelmi idő a beruházás megtérülési idejétől függő, de 2 év is lehet. Ennek köszönhetően a tőketörlesztést a türelmi idő letelte után kell megkezdenie a vállalkozónak. Választhat, hogy havi, vagy negyedéves gyakorisággal törleszt.
  • A hitel összege több célra is felhasználható, akár ingatlan vásárlására, építésére, újítására, vagy új és használt eszközök megvásárlására is elkölthető.
  • Biztosítékként zálogjog kerülhet a beruházás tárgyára, vagy más biztosítékot is kérhet a hitelt folyósító pénzintézet.

A Széchenyi Beruházási Hitel a kis és középvállalkozók számára alkalmas ha szeretnék fejleszteni cégüket. Nagy lehetőség, hogy akár használt eszközök beszerzésére is elkölthető a kölcsön. A forint alapú hitelkonstrukció biztonságos, a vállalkozó előre tudja, mekkora havi költségekre kell számítania. A kamattámogatott hitelek között is kedvező ajánlatnak minősül ez a kölcsön, ezért érdemes kihasználni a lehetőséget.

Amennyibe Ön vállalkozása fejlesztésén gondolkodik, vagy beruházási tervei vannak, ne habozzon, használja ki ezt a remek alkalmat! Munkatársaink mindenben a segítségére lesznek!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!